Bouwbedrijf Engels & Verbiest

Ook uw partner voor een aan(uit)bouwBent U van plan om uw woning te laten (ver)bouwen of een aanbouw of uitbouw te laten maken en bent U op zoek naar een deskundige en vakbekwaam aannemersbedrijf? Wij leveren vakwerk tegen een redelijke prijs. Vaak worden woonkamers op den duur te klein. Je woont nog steeds naar je zin en wilt eigenlijk niet verhuizen. Een perfecte oplossing is dan om een aanbouw aan de woonkamer te laten plaatsen. Deze aanbouw levert direct meer vierkante meters, waardoor je al gauw de oppervlakte van de woonkamer aanzienlijk vergroot. En bij eventuele verkoop van de woning in de toekomst ontstaat daardoor ook een meerwaarde van je huis. Interbouw Leiden is uw partner voor nieuw- en verbouw, service, restauratie en renovatie. Bouwbedrijf Engels en Verbiest BV staat voor vakmanschap, persoonlijke aandacht en duidelijkheid. Hieronder ziet u een impressie van een door ons gerealiseerde aanbouw.

Onze kracht is dat wij voorafgaand aan de bouw al actief met onze klanten meedenken. Heeft u vragen, wilt u meer informatie over de werkzaamheden of wilt u geheel vrijblijvend gebruik maken van onze kennis en ervaring tijdens een eerste gesprek? Neem dan contact met ons op.Wanneer bouwen steeds duurder en complexer wordt en de uitbreiding van steden stagneert, is het verbeteren en vergroten van de bestaande woonruimte een interessante optie. Binnen de grenzen van uw budget en de regelgeving creeren wij al dan niet in samenwerking met het architectenbureau het maximale resultaat. Het actualiseren van woongemakken, realiseren van fijne ruimten en bouwtechnisch hoge kwaliteit zijn het resultaat van onze projecten. Heeft u plannen om te verbouwen of het laten maken van een aan of uitbouw en wordt u graag op de mogelijkheden gewezen, neem dan contact met ions op. Heeft u vragen over een bouwaanvraag wat overigens tegenwoordig een omgevingsvergunning heet, maak vrijblijvend een afspraak en wij horen graag waarmee wij u van dienst kunnen zijn. Ook voor bouwkundig advies wanneer u gaat verbouwen kunt u ons benaderen. Wij bespreken uw wensen, ideeën en esthetische voorkeuren. Na het bespreken van de plannen, het budget en de planning kunnen wij u een passende offerte doen.

Nieuwbouw

Aanbouw woning

Oplevering 2016

Uitbouw met atelier | Den Haag 2016 | Studio Kustlijn architecten

Wij ontmoeten onze opdrachtgevers met de wens om een ruim atelier bij hun woning te creëren. De beleving die deze ruimte zou moeten hebben werd omschreven als een met natuurlijk daglicht overgoten ruimte die moet dienen als schilderatelier. Het atelier is integraal en apart van de woning te gebruiken, waardoor in de toekomst de woning gebruikt kan worden als een een zogenaamde kangoeroewoning. De uitbouw is in de stijl van het huis ontworpen, voorzien van daklichten en grote gevelopeningen voor de toetreding van zo veel mogelijk daglicht. Er is gekozen voor een eenduidige lijn in de daklijst, kleur en materialisatie zodat de beleving ontstaat dat bestaand en nieuw één geheel vormen. Het atelier is in de zomer van 2016 in gebruik genomen.

Dit project werd door Bouwbedrijf Engels & Verbiest uitgevoerd.

© 2019 Freemoments