Bouwbedrijf Engels & Verbiest

Ook uw partner in PREFAB woningen

Onze tijd stelt hoge eisen aan bouwers. De kwaliteitsnormen op het gebied van duurzaamheid en productie worden steeds strenger. Bouwbedrijf Engels & Verbiest zorgt met een eenvoudige oplossing voor een bouwrevolutie in de bouw van PREFAB woningen, namelijk houtskeletwoningen met betonnen vloeren. Deze gepatenteerde hybride combinatie biedt de beste eigenschappen van twee bouwvormen. De duurzaamheid, korte bouwtijd en hoge isolatiewaarde van houtskeletbouw. De betonnen vloeren maken een veel grotere overspanning mogelijk en maken de constructie geluiddicht. In een grote timmerfabriek worden onder geconditioneerde omstandigheden alle losse bouwdelen gemaakt. De prefab-werkwijze is cruciaal om de luchtdichtheid van de woning te garanderen. Een PREFAB woning, die wij bouwen voldoet aan de laatste eisen.


HOUTSKELETBOUW MET EEN BETONNEN VERDIEPINGSVLOER? DAT IS ECHT UNIEK!

Bij bouwbedrijf Engels & Verbiest kiest U voor maatwerk. Omdat we niet alleen met kant-en-klaar-producten of standaard onderdelen werken, kunnen we elk ontwerp realiseren. Dankzij het unieke bouwsysteem ontstaan er nieuwe constructie mogelijkheden.
Prefabricage is een proces in de bouw, waarbij materialen van tevoren in een fabriek of werkplaats tot elementen worden gemaakt, waarna deze naar de bouwplaats worden getransporteerd en aldaar worden verwerkt. Deze bouwmethode noemt men ook wel montagebouw. Hieronder vindt U een aantal standaard mogelijkheden. Laat vrijblijvend een offerte opmaken


INFORMATIE over PREFAB woningen

Wil je ook gebruik maken van deze innovatieve en nieuwe manieren van bouwen? Uw droomwensen realiseren?
Wacht niet af en neem contact op met Bouwbedrijf Engels & Verbiest en laat vrijblijvend een offerte opmaken, waarin in al uw wensen zijn verwerkt.TYPE 1 ..::Romantisch met een knipoog

De kracht van mooie belijningen en symmetrie. Bij deze woning ligt het accent duidelijk op de hoofdentree met de sierlijke omlijsting, mooi gemarkeerd door de dakkapel erboven. Een romantische knipoog naar vroeger


Prefab-type 1


TYPE 2 ..::Landelijk klassiek

Landelijk met een vleugje nostalgie. Deze boerderij- woning met zwart gepotdekselde planken en bakstenen doet klassiek aan. Van oudsher bestaat dit type woning uit een huisdeel en een schuurdeel. De tuitgevel met witte windveren maken het plaatje af.


Prefab-type 2


TYPE 3 ..::Notariswoning

Symmetrie is een belangrijk kenmerk van de notariswoning. Een statig bouwwerk door de twee bouwlagen, ondersteund door twee schoorstenen links en rechts op het mooie dofzwarte pannendak. Subtiele decoratie in de gevel in de vorm van metselwerk met rollagen geven deze woonstijl extra allure. Type 4: Jaren dertig ‘light’ Type 3: Notariswoningw.d.


Prefab-type 2


TYPE 4 ..::Jaren dertig 'light'

Jaren dertig ‘light’ architectuur in optima forma. De steile kap en grote gootoversteek zijn kenmerkend voor deze bouwstijl. In de kozijnen tref je een horizontale belijning aan, wat deze woning de typische uitstraling van deze bouwperiode geeft.


Prefab-type 1


TYPE 5 ..:: Jaren dertig

Dit is duidelijk de grote broer van de jaren dertig ‘light’ variant. Dezelfde belijning in de kozijnen, dezelfde brede gootoversteek en dezelfde steile kap. Of toch niet? De uitbouw met eenzelfde kap geeft dit woningtype weer een geheel eigen gezicht.


Prefab-type 1


TYPE 6 ..::Klassieke allure

Veel aandacht voor detail. De entree met dubbele deur is het stralende middelpunt in dit symmetrische bouwwerk. De klassieke uitstraling geeft deze woning allure.


Prefab-type 1


TYPE 7 ..::Oer-hollands gevoel

Een boerderij met dat typische oer-Hollandse gevoel. Dat zit voornamelijk in het materiaalgebruik. De zwarte gepotdekselde houten planken en de rieten kap zijn kenmerkend voor deze sfeer. Elementen uit andere periodes geven deze boerderij een eigentijdse uitstraling.


Prefab-type 1


TYPE 8 ..::Eigentijds indrukwekkend

Deze bouwstijl is indrukwekkend en imposant. Eigentijdse eenvoud in belijning met een bijzondere twist. De verticale roedeverdeling in de raampartijen geeft deze woning een eigen gezicht. De tuitgevel en de extra brede kopgevel zorgen voor extra allure.


Prefab-type 1


TYPE 9 ..::Modern minimalisme

Strakke, heldere lijnen en mooi materiaalgebruik. Hier draait alles om de juiste detaillering. Zwarte baksteen wordt afgewisseld met mooie glaspartijen die zorgen voor transparantie. Deze worden omlijnd met zwarte kozijnen die mooi afsteken tegen het strakke stuukwerk. De houten betimmeringen verbinden de vlakken met elkaar en zorgen voor een warm accent.


Prefab-type 1


TYPE 10..::Landelijke eenvoud

Een authentieke schuurwoning met een geheel eigentijdse uitstraling. Dit is landelijk wonen in optima forma. Een dominante kap en typisch kleur- en materiaalgebruik dat mooi past bij een landelijk gebied. Eenvoud en sobere belijning, en daarmee helemaal van nu.


Prefab-type 1

© 2019 Freemoments