Bouwbedrijf Engels & Verbiest

Ook uw partner in badkamer renovatie

Wilt u uw badkamer en/of toilet opfrissen, aanpassen of volledig vernieuwen? Bij ons kunt U terecht voor advies over het ontwerp van uw badkamer en als u dat wilt kunnen wij u adviseren bij het uitzoeken van sanitair en tegels. Bouwbedrijf Engels & Verbiest uit Oegstgeest nabij Leiden verzorgt al uw sanitair, van uw badkamer en toilet. Wij nemen het gehele project voor u uit handen en zorgen van start tot finish voor een schitterend eindresultaat. Tevens verzorgen wij de afwerking, alles wordt nauwkeurig geplaatst en tot in de puntje verzorgd. Door vakkundigheid en efficiëntie te combinerenhoeft U nooit lang zonder sanitair te zitten. Desgewenst hebben wij de mogelijkheid om tijdelijk een mobiele douche/wastafel unit te plaatsen, zodat U gewoon kunt blijven douchen tijdens de verbouwing.

Renovatie van de badkamer

Tijd voor een renovatie van de badkamer? U kunt de badkamer laten renoveren door ervaren specialisten, wij knappen de badkamer op of zorgen ervoor dat u de ruimte zo slim mogelijk kunt benutten. Is de badkamer eigenlijk te klein voor uw huidige wensen en wilt u daar wat aan doen of wilt u de materialen in de badkamer vernieuwen? Het zijn zaken waar we u uitstekend mee van dienst kunnen zijn. We renoveren badkamers in Leiden en omstreken, we hebben veel ervaring met het verbouwen van de badkamer. Heeft u al een goed beeld van wat u wenst of weet u in ieder geval dat de huidige badkamer niet voldoet? Veel mensen die een bestaande woning kopen willen de badkamer graag verbouwen, net als mensen die al tientallen jaren in dezelfde woning wonen en zijn uitgekeken op de huidige stijl van het sanitair. We kunnen u daar uitstekend mee van dienst zijn, wij zorgen ervoor dat de renovatie van de badkamer op een nette manier gebeurt en dat u kunt rekenen op een nieuwe badkamer, die weer volledig aan uw wensen voldoet.

Badkamer opknappen

We kunnen de badkamer opknappen in Leiden en daarmee zorgen voor bijvoorbeeld een bad. Gaat het u aan de andere kant juist om de douche of wellicht om de plaatsing van het badkamermeubel? We kunnen de badkamer vernieuwen en er daarmee voor zorgen dat de indeling slimmer wordt of u gebruik kunt maken van meer compacte badkamermeubelen. We hebben veel ervaring met het verbouwen en renoveren van badkamers, waarmee we er graag voor zorgen dat deze (weer) zal voldoen aan uw specifieke wensen. De renovatie van een badkamer hoeft bovendien niet veel de kosten. We kunnen de badkamer volledig opknappen of ons richten op een aantal specifieke onderdelen. We voorkomen daarmee onnodig hoge kosten terwijl we de badkamer verbouwen, zodat u daar ook op een voordelige wijze kunt laten zorgen. Vindt u het bijvoorbeeld van belang dat het bad vernieuwd wordt of gaat het u om de spiegel met de kast die u heeft hangen? Het zijn zaken die we regelmatig aanpakken tijdens de renovatie van een badkamer, waardoor we u bijvoorbeeld voorbeelden kunnen laten zien van de mogelijkheden.


 

De badkamer specialisten in Leiden en omgeving

Wij zijn de badkamer specialist in Leiden & omgeving en hebben veel ervaring met de inrichting van nieuwbouw badkamers. Dat zeggen we niet alleen zelf, dat is wat onze klanten ons vertellen op basis van de werkwijze die we hanteren. We bouwen een nieuwe badkamer in Leiden en zorgen er daarmee voor dat de inrichting van uw nieuwbouw woning helemaal naar wens is. Wilt u de woning snel betrekken of heeft u juist meer tijd? We stemmen onze agenda er graag op af, zodat we de badkamer in Leiden bouwen wanneer u dat wenst. Wordt er een mooie nieuwbouw woning gebouwd en wilt u daar een badkamer volledig naar uw eigen smaak laten maken? We bouwen aan uw nieuwe badkamer in Leiden, volledig op basis van uw voorkeuren. We realiseren uw droombadkamer met de materialen die u wenst of helpen u mee te denken over de ideale indeling. We zijn de badkamer specialist die zorgt voor een nette afwerking, een degelijke aanleg en natuurlijk de bekende puntjes op de ‘i’ die ervoor zorgen dat u er kunt rekenen op een maximaal comfort. Heeft u al badkamer ideeën waar u naar wilt laten kijken door een specialist of zoekt u naar een ervaren vakman die u voorbeelden van badkamers in Leiden kan tonen? We kunnen uw badkamer bouwen aan de hand van een voorbeeld of op basis van een tekening die we samen met u samenstellen. Het resultaat is een mooie badkamer die volledig aan uw wensen voldoet, mooi in lijn met de rest van uw nieuwbouw woning.