Bouwgarant

BouwGarant is het grootste keurmerk van de bouw in Nederland. Al meer dan 20 jaar doen wij er alles aan om u zekerheid te bieden als u gaat bouwen. De zekerheid van een goed bouwbedrijf, een degelijke klachtregeling en een sterk garantieproduct.

Zekerheid met het BouwGarant-keurmerk

Het BouwGarant-keurmerk biedt zekerheid bij uw nieuwbouw, verbouw en renovatie. Het BouwGarantkeurmerk krijg je als bouwbedrijf dan ook niet zomaar. Mooie dingen maken is niet genoeg. De aannemer moet over de juiste diploma’s en verzekeringen beschikken en voldoen aan eisen op het gebied van vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid. Alle bouwbedrijven worden, ook als zij al aangesloten zijn, regelmatig getoetst door een onafhankelijke instantie.

Extra zekerheid met de garantie van BouwGarant

BouwGarant-garantie voor extra zekerheid

Als u een BouwGarant-garantie afsluit, kunt u rekenen op extra zekerheid, bijvoorbeeld bij faillissement van uw aannemer. Het bouwproject wordt dan toch voltooid. Er is een nieuwbouwgarantie, een verbouwgarantie en een energie prestatiegarantie.

Probleemloos bouwen

Kiezen voor met een BouwGarant-aannemer, dat is kiezen voor optimale zekerheid bij uw bouw-, verbouw- of renovatieproject. 

Dit zijn de zekerheden van BouwGarant:

• Diploma’s & verzekeringen Iedereen kan zich aannemer noemen, maar BouwGarant-aannemer word je alleen als je over de juiste diploma’s en verzekeringen beschikt.
• Als u een BouwGarant-aannemer inschakelt, bent u er zeker van dat u werkt met een ervaren vakman die zijn zaken op orde heeft.
• Kwaliteitseisen en kwaliteitstoetsen
• Om het BouwGarant-keurmerk te mogen dragen, moet een bouwbedrijf aan een reeks van kwaliteitseisen voldoen. Die eisen hebben onder meer te maken met de wijze van offreren, hoe hij meer- en minderwerk berekent en zijn werkwijze bij oplevering.
• Ook zaken als de kredietwaardigheid worden gecontroleerd. 
• Als de aannemer het BouwGarant-keurmerk eenmaal heeft, wordt hij regelmatig getoetst door een onafhankelijke instantie.
• Aantoonbare ervaring
• Een BouwGarant aannemer moet aantonen dat hij ervaring heeft in de bouw. Hij moet minimaal twee jaar actief zijn als aannemingsbedrijf en onder de activiteit hoofdaannemingsbedrijf in de bouwnijverheid’ ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel.

Zo weet u zeker dat de aannemer u goed kan adviseren en het werk naar behoren uitvoert.

Op deze website vindt u meer informatie over wie wij zijn en wat wij doen, verder kunt u ook onze eerder gerealiseerde projecten bekijken. Wilt U meer informatie over de zekerheden van Bouwgarant, ga dan naar de site van bouwgarant hét keurmerk in de bouw
Mockup Image