Uw partner voor elke klus

Bouwbedrijf Engels & Verbiest is een jong maar ervaren aannemersbedrijf gevestigd in Oegstgeest, Zuid-Holland. Met ons grote en ervaren team van vaste krachten, zzp’ers en onderaannemers staan wij voor u klaar op het gebied van alles wat met de bouw te maken heeft. Wij zijn actief in de regio Leiden maar ook daarbuiten.

Van het realiseren van een nieuwbouwwoning tot het adviseren bij een kleine verbouwing. Wij werken samen met diverse architecten en constructeurs waardoor wij voor elke situatie een passend advies kunnen geven. We denken graag mee en streven ernaar om het beste resultaat neer te zetten.Onze werkzaamheden

Onze werkzaamheden zijn erg gevarieerd, denk hierbij aan het volgende:

• Nieuwbouw van vrijstaande woningen, villa’s of twee-onder-één-kappers.
• Grote verbouwingen zoals een volledige renovatie, uitbouw of dakopbouw.
• Kleine verbouwingen een erker, dakkapel of renovatie van een badkamer.
• Verduurzaming door middel van bijvoorbeeld het installeren van een warmtepomp, vloerverwarming of zonnepanelen.
• Onderhoud zoals het oplossen van een lekkage, dakbedekking herstellen of andere kleine klussen in huis.

Ook hebben wij een ervaren CLT-montage ploeg, die in korte tijd een CLT-casco (de duurzame basis voor een nieuwbouwwoning) monteren.

Wilt U meer weten over CLT montage ga dan naar onze website CLT-montage.nl

Op deze website vindt u meer informatie over wie wij zijn en wat wij doen, verder kunt u ook onze eerder gerealiseerde projecten bekijken. Heeft u een vraag of ontvangt u graag advies of een offerte? Neem gerust contact met ons op! Hieronder vindt u onze contactinformatie.
Mockup Image

Bouwgarant

Wij zijn als aannemer aangesloten bij bouwgarant, daarmee bent u zeker van een goede zorg en weet u zeker dat wij voldoen aan de kwaliteitseisen.
Wilt u meer weten over de voordelen van een bouwgarant aannemer?

Erkend leerbedrijf

Ook zijn wij door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) erkend als leerbedrijf. Dat wil zeggen dat wij aan alle voorwaarden voldoen om leerlingen van het VMBO en MBO een volwaardige leerplek te bieden. Ben jij opzoek naar een stageplek of een werkplek om ervaring op te doen? Neem dan vooral contact met ons op!