Bouwbedrijf Engels & Verbiest

Uw partner voor nieuwbouw, verbouwen en renovatie

Bouwbedrijf Engels & Verbiest

"Dé aannemers voor de regio Leiden en daarbuiten"

Bij het uitvoeren van bovenstaande werkzaamheden maken wij gebruik van een aantal zorgvuldig geselecteerde onder aannemers. Dit zijn bedrijven, waar wij een vertrouwensband mee hebben en die hun werkzaamheden onder onze coordinatie uitvoeren. Onze vaste onderaannemers bestaan o.a. uit: loodgieters, elektriciens, stukadoors, metselaars en schilders.

 

Bouwbedrijf Engels & Verbiest is het aannemersbedrijf voor de regio Leiden maar ook daarbuiten en kenmerkt zich door hoogstaande kwaliteit, persoonlijk contact en vakkundig advies. Het waarborgen van kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

De werkzaamheden van ons bedrijf bestaan o.a. uit het in opdracht van gerenomeerde architectenburo's bouwen van complete huizen. Daarnaast verrichten wij ook onderhouds- werkzaamheden, renovaties of het realiseren van een aanbouw of uitbouw. Want misschien wil U wel een kantoor aan huis, de garage vergroten of meer ruimte op een zolder laten maken. Dan kunt U ook denken aan een opbouw of door het plaatsen van een dakkapel. Maar ook voor nieuwbouw bent U dus bij bouwbedrijf Engels & Verbiest aan het juiste adres. Tevens maken wij badkamers naar uw wensen.Of het nu een design badkamer met de nieuwste snufjes en technologie is tot standaard badkamers. Kortom je kan het niet bedenken of wij bouwen het.

 

Bouwbedrijf Engels&Verbiest is door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) erkend als leerbedrijf. Dit betekent dat wij aan alle voorwaarden voldoen om leerlingen van het VMBO en het MBO een volwaardige leerwerkplek te bieden. Leerlingen behalen de doelen, die voor de opleiding gesteld zijn en zij leren uiteraard om te werken in de praktijk binnen een volwaardig bedrijf. Wij zorgen daarbij voor een adequate begeleiding.

© 2019 Freemoments