Wij staan ook voor u klaar op het gebied van onderhoud. Van het vervangen van een scharniertje tot het onderhouden van uw CV ketel.
Is in uw woning, kantoor of bedrijfspand onderhoud nodig? Neem dan contact met ons op.

Wij helpen u ook graag op het gebied van onderhoud. Dat kan zijn timmerwerk, elektriciteit, renovatie werkzaamheden, een dakkapel maken, sanitair aanleggen of stucwerk. Kortom tal van werkzaamheden, die wij als aannemersbedrijf voor `u kunnen verrichten, We komen graag bij u langs om de situatie te beoordelen en indien gewenst ook op te lossen!

Timmerwerk

Heeft u timmerwerken, waarvoor u toch een echte timmerman nodig heeft, in de omgeving van Oegstgeest maar ook daarbuiten? Zoek dan niet langer, want bouwbedrijf Engels&Verbiest wil dit graag voor U verzorgen. Wij leveren een timmerman, die het vak onder de knie heeft. Is uw bedrijf of woning u in de buurt van Oegstgeest of in de omgeving dan is ons aannemersbedrijf ongetwijfeld een van de beste kandidaten voor U. 

Via het contactformulier kunt u gemakkelijk en snel al uw wensen op het gebied van timmerwerk aangeven. Wij zullen u dan op  basis van deze wensen een vrijblijvende offerte maken, die u zelf met andere offertes kunt vergelijken op basis van prijs en kwaliteit. 

Onze mensen zijn goed opgeleid en op de hoogte van de nieuwste technieken. We voeren al geruime tijd in en om Oegstgeest en daarbuiten de meest uiteenlopende timmerwerken uit, van renovatie tot nieuwbouw. Ook kozijnen, deuren, wanden en vloeren zijn bij ons in bekwame handen. Voor elk type timmerwerk is ons bedrijf het juiste antwoord.

Meer weten?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of voor informatie!