U wilt uw huis gaan verduurzamen! Dat kan er zijn diverse mogelijkheden om dat te doen door onder andere vloerisolatie, dakisolatie, zonnepanelen plaatsen of een warmtepomp installeren. Een lagere energierekening begint met het binnenhouden van de warmte.

Met een warmtepomp kun je op een milieuvriendelijke manier je woning verwarmen. Met een hybride warmtepomp kun je je huis een groot deel van het jaar verwarmen, maar als het buiten koud is (net boven nul) heb je een cv-ketel nodig die bijspringt. En met de cv-ketel verwarm je ook het tapwater. Een hybride warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht, daarvoor is een buitenunit nodig. Zo’n unit ziet er net zo uit als de buitenunit van een airco.
Met de warmtepomp bespaar je ongeveer 40 tot 60 procent op je gasverbruik.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een verduurzame woning neem dan contact met ons op.

Wat valt allemaal onder verduurzamen?

Dakisolatie, leidingisolatie of vloerisolatie, hoog rendement beglazing (ten minste HR++) energiezuinige deuren, kozijnen en daarmee gelijk te stellen constructieonderdelen in combinatie met hoog rendement beglazing en energie-efficiënte verlichting

Maak gebruik van de zonne-energie en wordt zelfvoorzienend.
Met de stijgende energieprijzen wordt het steeds interessanter om zonnepanelen te laten installeren. Tegenwoordig is er ook steeds meer mogelijk met zonnepanelen en is de opbrengst ook steeds hoger. Daarnaast helpt u ook mee aan een duurzame toekomst. 

Bent u benieuwd wat er mogelijk is voor uw woning?
Neem contact met ons op, dan helpen we u verder!
Warmtepompen

Cv-ketel vervangen voor een warmtepomp? Wij regelen het voor u! Een andere manier om uw woning te verduurzamen is het aanschaffen van een warmtepomp. Er zijn verschillende soorten warmtepompen: de luchtwarmtepomp welke zijn warmte uit de buitenlucht haalt en de bodem gekoppelde warmtepomp, die haalt zijn warmte uit de aarde. 

De luchtwarmtepomp is nog onder te verdelen in een hybride warmtepomp en een all-electric warmtepomp, deze werkt perfect in combinatie met zonnepanelen! Benieuwd welke variant het beste bij uw woning past? Neem contact met ons op dan helpen we u verder!

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen

Isoleren van binnenuit

In het kader van duurzaamheid is het isoleren van uw woning een belangrijke stap. Er zijn tegenwoordig veel verschillende opties om een woning te isoleren. 

Isoleren van binnenuit kan op de volgende manieren:
Begane grondvloer vervangen voor schuimbeton, kruipruimte isoleren, geïsoleerde voorzetwanden plaatsen, PIR + gipsplaten aanbrengen op de wanden, minerale wol aanbrengen tussen het dakbeschot. We kunnen U adviseren u over het isoleren van uw woning!Isoleren van buitenaf

Uw woning isoleren van buitenaf is natuurlijk ook mogelijk. 

Dit kan door middel van spouwmuurisolatie, een isolatiesysteem aanbrengen op de gevel in combinatie met verschillende afwerkingen of door het aanbrengen van geïsoleerde dakplaten. Bij de laatste optie kan ervoor gekozen worden om de bestaande pannen te hergebruiken of om nieuwe dakpannen te monteren op het dak.Isolerende beglazing

Heeft u nog standaard beglazing in uw woning? 

Laat het vervangen voor isolerende beglazing! Wij werken met een vaste partij welke het glas komt vervangen van uw woning. 

Door isolerende beglazing te nemen zal u veel kosten besparen op uw energierekening. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op!Vloerverwarming

Wilt u vloerverwarming aanleggen in uw woning? 

Wij regelen de installatie van begin tot eind voor u! 

Vloerverwarming is een energiezuinige manier van verwarmen, daarnaast is het ook een fijne manier van verwarming door de constante temperatuur. Vloerverwarming werkt met alle typen vloeren, van tegelvloeren tot laminaat. Wij helpen u graag met de installatie van de vloerverwarming, voor advies kunt u ook bij ons terecht!