CLT (Cross Laminated Timber) is een nieuwe manier van duurzaam bouwen. Bij deze manier van bouwen wordt het casco opgebouwd uit verlijmd hout, dit vervangt de betonnen constructie in een woning. 

 Wilt u meer informatie over de montage van een CLT-woning neem dan contact met ons op.

CLT montagebedrijf

Bouwbedrijf Engels & Verbiest B.V. monteert CLT-casco’s als onderaannemer onder de naam CLT-Montage.nl. 

Wij monteren CLT-casco’s voor verschillende opdrachtgevers door heel Nederland, dit varieert van vrijstaande woningen tot bedrijfspanden. Hieronder vindt u verschillende CLT projecten die wij gemonteerd hebben. 

Meer weten?

Bezoek onze site: www.clt-montage.nl of neem contact met ons op!


CLT-montage appartementen complex, Mooijburg Amsterdam

Wij monteren CLT huizen en kantoren

CLT wordt vaak gebruikt voor het bouwen van muren, vloeren en daken en wordt geprezen om zijn milieuvriendelijke eigenschappen en solide, brandwerende constructies. Om met CLT te bouwen, moeten de richtlijnen van de fabrikant worden gevolgd en moet de hulp worden ingeroepen van getrainde professionals om de juiste installatie en gebruik van de materialen te garanderen.  

Wij werken met getrainde professionals!

CLT-panelen moeten worden bevestigd volgens de richtlijnen voor het montageproces en er moet voldoende aandacht worden besteed aan de verankering en de waterdichting. De montage moet zorgen voor een goede levensduur van het CLT-materiaal, en moet voldoende bescherming bieden tegen weersinvloeden en milieufactoren.

Voor montage en meer informatie kunt u contact met ons opnemen of gaat u naar de specifieke site van ons www.clt-montage.nl